Over ons

Wie zijn wij
Bij Kort Ambacht Fysio bent u in goede handen. Ons team adviseert, behandelt en begeleidt u, met als doel het optimaal functioneren van uw lichaam. De zorg van onze fysiotherapeuten is gericht op uw persoonlijke situatie en richt zich op het doel dat u wilt bereiken.

Wat doen wij
Soms is bewegen zoals je dat gewend bent ineens niet meer vanzelfsprekend. Je lichaam doet pijn of werkt niet meer als voorheen. Fysiotherapie zou dan mogelijk kunnen helpen. Fysiotherapie voorkomt, verhelpt of verminderd lichamelijke klachten en zorgt ervoor dat jij weer optimaal kunt bewegen.

De eerste afspraak
Tijdens de eerste afspraak zal de fysiotherapeut met u in gesprek gaan over uw lichamelijke klachten. Zo kan hij/zij beslissen of u bij de fysiotherapeut op de juiste plek bent of dat u eerst naar de huisarts moet. Wanneer u doorverwezen bent door de huisarts of een medisch specialist is een screening door de fysiotherapeut niet meer nodig.

Lichamelijk onderzoek
Als uit het eerste gesprek blijkt dat u bij de fysiotherapeut op de juiste plek bent zal de fysiotherapeut een lichamelijk onderzoek uitvoeren. Zowel met het gesprek als het lichamelijk onderzoek gaat de therapeut samen met u op zoek naar de mogelijke oorzaken van de klachten. Daarnaast wilt de therapeut ook weten wat uw doelstellingen zijn, zoals; wat hoop je te bereiken? Wat wilt u weer kunnen?

Behandeling
Na het lichamelijk onderzoek zal de fysiotherapeut een diagnose stellen en dit samen met u bespreken. Daarna stelt hij/zij samen met u een behandelplan op wat gericht is op uw persoonlijke situatie en de daarbij behorende doelstellingen.